< Browse > Home / За мен

| Mobile | RSS

За мен

Калин ВасилевКазвам се Калин Василев, като понастоящем живея и работя в Пловдив. Роден съм на 5 Февруари 1986 в град Кърджали.

Завърших “Индустриален мениджмънт” и имам диплома отКолежа в северо-западен Лондон, със специалност “Бизнес и финанси”.

В момента ръководя фирма ОРМ.БГ ООД, където съм и един от собствениците. Дейността на компанията е управление на онлайн репутация, SEO оптимизация, дигитален маркетинг и маркетинг за социалните мрежи. Освен това имаме екип, който се занимава с независими софтуерни тестове – www.sqa-service.com. Заедно с целият екип, който е ISTQB сертифицирани тестъри, аз имам сертификат за Test Manager – отново от ISTQB.

Заедно с мои приятели-партньори, развиваме няколко големи проекта в Испания, Англия, Франция и Германия.

Непоколебимо фенче съм на Локомотив Пловдив, качествените мезета и бира. Стремя да не прекалявам с работата, но последно време няма как да стане това.

Ако се интересувате повече за мен и искате да получите още информация за Калин Василев, можете да ме откриете използвайки:
ICQ: 287023069
Skype: Kalin4y_eha
тел. 0889900951

Сайтът  е собственост на ОРМ.БГ ООД.

Фирма: ОРМ.БГ ООД, град Пловдив
ЕИК: 200396427
МОЛ: Калин Василев
телефон: 032 / 585-111
e-mail: info @ orm.bg

Leave a Reply 23109 views, 3 so far today
Follow Discussion

3 Responses to “За мен”

  1. Свилен Ризов Says:

    Здравейте! Зададох въпрос в коментарите към един тест. Въпрсът ми беше какви са правилните отговори на въпросите, но сега не мога да намеря нито теста, нито да разбера, дали имам отговор на запитването си. Ако не Ви затруднявам особено, моля да ми отговорите на чрез имейл.А блогът Ви е мн. добър и съдържа доста полезна информация. Приятен ден!

  2. ина григорова Says:

    Имам малко страничен въпрос-ще съм Ви много благодарна,ако ми отговорите.Търся специалист-маркетолог и мениджмънт,който да ми помогне за корекции на написана,но със забележки дипломна работа.Очаквам отговора Ви.

  3. Мариана Игнатова Says:

    Моля за помощ.Имам продажба на ООд на друго ЕООД по чл. 15 от ТЗ не са свързани лица.не е продажба на дялове а на предприятие.искам да знам счетоводството на дружеството продавач как се прави и какъв баланс се представя на дружеството купувач.печалби и загуби от мин.години,собствен капитал, вземания ат клиенти каса.

Leave a Reply