< Browse > Home / Бизнес / Blog article: Проект за стартиране на бизнес

| Mobile | RSS

Проект за стартиране на бизнес

March 10th, 2008 | 3 мнения | Публикувано в Бизнес

Остават ми още 2 седмици в Университета. Честно да си кажа, изобщо не ми се напуска. Висшето образование си има своите предимства и красоти, а УХТ много ми даде и аз на него дадох.
Като за последно имаме за задачка да създадем проект за стартиране на бизнес. Воден от моите пристрастия реших да изготвя проект за стартиране на дейност в сферата на интернет услугите. Касае се за един вече реален проект, които работи от доста време и е собственост на моя приятел Димчо Желев – www.rezervaciq.com. Всичко това няма да бъде факт, без неговата голяма помощ разбира се :)
Реших да го “създам” на документи и да ви запозная и вас с това, как можем да започнем бизнес в Интернет. Смятам, че ще ви е полезно и може да почерпите малко идеи за започване на самостоятелен бизнес.
В следващите няколко поста ще ви дам начални стъпки на това от какво зависи развитието на един проект или бизнес в Интернет, и с какво трябва да се съобразите.
Най-важното, което не трябва да забравяте е, че е-бизнеса е също като бизнеса без е. При него водещ отново е клиента, защото без него няма приходи, няма печалба.

About the author

Kalin4y Консултант по управление на онлайн репутация (ORM), е-PR и e-маркетинг, SEO оптимизация и email маркетинг. За контакти e-mail: [email protected], skype: kalin4y_eha или Google

Leave a Reply 5979 views, 1 so far today |
Follow Discussion

3 Responses to “Проект за стартиране на бизнес”

Trackbacks

  1. Проект за стартиране на бизнес  
  2. Създаване на проект за бизнес - фирмен профил  
  3. Бизнес план - фирмен профил  

Leave a Reply