< Browse > Home / Бизнес, Разни / Blog article: VPS от DELTA.BG

| Mobile | RSS

VPS от DELTA.BG

April 30th, 2010 | 5 мнения | Публикувано в Бизнес, Разни

Да започнем с това какво е VPS? Това е съкращение на Virtual Private Server – виртуален сървър. Разликата със споделения хостинг тук е, че при VPS вие притежавате цял сървър, в който може да влизате с root, а не споделяте с други потребители ресурсите на един физически сървър.

А защо да предпочетете VPS пред наетия сървър или пред евтиния споделен хостинг? Има много отговори на този въпрос. От гледна точка на производителност – ресурсите на един виртуален сървър са специално заделени за него, и не се споделят с другите потребители на хост-машината, на която е разположен. От икономическа гледна точка – един виртуален сървър (VPS) е в пъти по-евтин от нает такъв – за тази разлика, единствената цена е, че не можете да го пипнете физически.

А с какво DELTA.BG са по-добри на пазара на VPS? Можете сами да си отговорите, като посетите страницата им и видите техните vps хостинг цени. Ако ги сравните с други доставчици на VPS хостинг, ще се убедите, че са едни от най-ниските за момента. Това в никакъв случай не повлиява на качеството и поддръжката на DELTA.BG – професионалистите там предлагат безплатна първоначална помощ с администрацията на всеки, закупил си VPS план. Това означава, че и тези от вас, които нямат достатъчно опит в администрирането на сървъри под Linux ОС няма да имат проблеми с пускането и настройването на необходимите им услуги. А съвсем скоро компанията планира да пусне managed сървъри, както и да разшири своето портфолио с още услуги.

Още една екстра e, че компанията ежемесечно предлага промоции, както за настоящите така и за новите си клиенти. За да добиете представа за какви промоции става въпрос можете да посетите блога на DELTA.BG.

About the author

Kalin4y Консултант по управление на онлайн репутация (ORM), е-PR и e-маркетинг, SEO оптимизация и email маркетинг. За контакти e-mail: [email protected], skype: kalin4y_eha или Google

Leave a Reply 4816 views, 1 so far today |
Follow Discussion

5 Responses to “VPS от DELTA.BG”

 1. Хитлер Says:

  Може ли линк към сайт,който се хоства там за да видим скоростта на зареждане?

 2. Kalin4y Says:

  СРЕБРО.БГ се хоства там :)

 3. vps хостинг Says:

  Още доста сайтове могат да се покажат, но Калинчу ще се сърди, че сме оспамили блога му :)

 4. Stefan Says:

  Изглежда като добре предложение, тия дни трябва да те разпитам на бира за повече подробности.

 5. Гергана Says:

  И аз мисля на скоро да сменям схаред хостинга.Цените са приемливи дано и предлаганата услуга да бъде такава.

Leave a Reply