< Browse > Home / Бизнес / Blog article: за отговорности и задължения …

| Mobile | RSS

за отговорности и задължения …

May 30th, 2008 | 2 мнения | Публикувано в Бизнес

Когато сте част от екипа на дадена фирма или организация вие очаквате от нея някакви поемане на отговорности и задължения към вас, като част от организацията… и най-важното тя да ги спазва.
Днес, когато ИТ средата и фирмите са изключително конкурентни, пазара е развит доста добре и професионалните, добре обучени кадри са кът, най-важното условие е да направиш всичко, за да ги задържиш при теб. Какво по-добра мотивация от добро заплащане и най-вече поета отговорност от фирмата за която работиш.
Най-силното демотивиращо нещо при работата, когато си част от даден екип е закъснение при заплащането за изработен труд и спазване на поетите ангажименти към теб от ръководството на компанията. Нищо не би ме демотивирало да работя повече от 1 или 2 седмици забавяне на заплатата, че да не казвам и повече. В днешно време все пак не работим за красивите очи на мениджърката :)
Също така и когато даден работодател поеме ангажимент и не си го спази към теб от гледна точка на сигурността в работния процес.
За нищо на света не допускайте такива неща да се случват във вашата фирма. Като част от висшия мениджмънт в дадена организация се задължени да осигурите сигурност и мотивация на персонала си, защото от тях зависи дали ще привършите дадения проект в крайните срокове и дали ще остане доволен клиента от свършената работа.

Интересно ми е да разбера, кои неща най много ви демотивират и какво искате да се промени във вашата фирма, за да работите с удоволствие и да не се притеснявате за финансовата си осигуреност ?

About the author

Kalin4y Консултант по управление на онлайн репутация (ORM), е-PR и e-маркетинг, SEO оптимизация и email маркетинг. За контакти e-mail: [email protected], skype: kalin4y_eha или Google

Leave a Reply 2147 views, 1 so far today |
Follow Discussion

2 Responses to “за отговорности и задължения …”

  1. Toncho Says:

    Не стига, че работата не е интересна ами няма и заплати … Кефи ме как не си споменал фирмата.

  2. Kalin4y Says:

    Тончо, това е просто пример :P

Leave a Reply