< Browse > Home / Разни / Blog article: FVPN се грижи за сигурността ви в Интернет

| Mobile | RSS

FVPN се грижи за сигурността ви в Интернет

April 5th, 2012 | Без коментари | Публикувано в Разни

Все повече хора започват да се интересуват от сигурността на данните си в Интернет. Зачестяващите хакерски атаки, а и фактът че с откраднатата информация могат да се извършат от малки поразии до сериозни престъпления, карат хората да търсят начини за защитата си във виртуалното пространство. В отговор на това се за пръв път в България се появи услугата FVPN.
FVPN е един от начините да се защитите. Чрез него вашият интернет трафик ще минава през VPN – виртуална частна мрежа, ще се криптира за по-голяма защита и по този начин ще можете да сърфирате напълно анонимно и без притеснения, че ваши данни могат да бъдат разкрити и откраднати.
Освен всичко това, с FVPN можете да премахнете евентуални ограничения за сърфиране. Ако например ви е бил забранен достъпа до определен форум, или искате да влезете в сайт, достъпен само за американци, или ако по някаква причина някой от често отваряните сайтове от вас не може да се отвори през университетската ви мрежа или тази на работа, с FVPN ще решите този проблем веднъж завинаги.
Можете да изтеглите и опитате FVPN още сега, напълно безплатно за срок от 1 месец. След този период ще можете да използвате услугата срещу символичната цена от 2,40 на месец.

About the author

Kalin4y Консултант по управление на онлайн репутация (ORM), е-PR и e-маркетинг, SEO оптимизация и email маркетинг. За контакти e-mail: [email protected], skype: kalin4y_eha или Google

Leave a Reply 2667 views, 2 so far today |

Leave a Reply