< Browse > Home / Разни / Blog article: Гаражна врата от Secdoor Industry & Home

| Mobile | RSS

Гаражна врата от Secdoor Industry & Home

April 25th, 2013 | 1 Коментар | Публикувано в Разни

Гаражът е едно от местата, на които човек не обръща чак толкова внимание, въпреки че съхранява една от най-ценните си вещи там – автомобила. Наскоро реших да сменя металната си гаражна врата, защото вече беше доста остаряла и й беше време за рециклиране. Привлекателна ми се стори и идеята сутрин и вечер да не се налага да отварям ръчно двете крила, преди да изляза и да вляза, а това да става просто с натискане на бутон на дистанционното. Разгледах различни фирми и варианти за вратата и най-накрая се спрях на марката Secdoor, която за разлика от останалите, има офис в Пловдив.
Запознах се на място с моделите и си избрах хубава секционна врата с автоматика и дистанционно. Както се разбира и от наименованието – отваря се с плъзгане нагоре на секции, които отиват към тавана на гаража. Честно казано очаквах, че цялото това удоволствие ще струва доста скъпо, но се оказа, че се вписва идеално в определения бюджет – включва доставка и монтаж. Освен това вратите и задвижването на тази марка са произведени в Европа, което вдъхва доста повече доверие в тяхното качество.
Монтажът мина безпроблемно, служителите на фирмата си свършиха работата чисто и бързо, и вечесъм горд собственик не само на хубав автомобил, но и на качествена гаражна врата. Много по-удобно и приятно е вратата да се отваря с дистанционно, а и гаражът изглежда доста по-естетично отвън, отколкото преди. От Secdoor свършиха наистина добра работа, за което си заслужават похвалата, препоръчвам ги и на вас, ако имате нужда от подобна услуга.

About the author

Kalin4y Консултант по управление на онлайн репутация (ORM), е-PR и e-маркетинг, SEO оптимизация и email маркетинг. За контакти e-mail: [email protected], skype: kalin4y_eha или Google

Leave a Reply 2175 views, 1 so far today |
Follow Discussion

One Response to “Гаражна врата от Secdoor Industry & Home”

  1. Кирил Says:

    Наистина е голямо удобство да ти се отваря вратата от разстояние. Не веднъж съм бил свидетел как хора правят задръствания. Спират на някоя тясна уличка и докато излезнат от колата, докато си отключат и отворят вратата вече са се насъбрали автомобили. В такива случаи безспорно трябва да си вземат дистанционно отварящи се врати. Голямо удобство ще е за тях и ще си спестят много негативни отзиви от другите шофьори.

Leave a Reply