< Browse > Home / Разни / Blog article: Нова детска градина

| Mobile | RSS

Нова детска градина

August 17th, 2009 | 10 мнения | Публикувано в Разни

Тези дни вече започна за функционира нова детска градина точно срещу нас. Не мога да повярвам, че община Пловдив инвестира в такива проекти и това може само да ме радва. Щом има нови градини, значи има и покачване на раждаемостта. Напук на всички социолози – няма да изчезнем като нация :)
Всяка сутрин да се събуждаш от детски глъч и врява – има си някаква зареждаща сила, но е и малко дразнещо, ако си купонясвал предната вечер.
Можем да си пожелаем да има все повече такива моменти и българите да запазим детето и българското в себе си! А и много детски глас и веселба в градина “Албена”.

About the author

Kalin4y Консултант по управление на онлайн репутация (ORM), е-PR и e-маркетинг, SEO оптимизация и email маркетинг. За контакти e-mail: [email protected], skype: kalin4y_eha или Google

Leave a Reply 5290 views, 2 so far today |
Follow Discussion

10 Responses to “Нова детска градина”

 1. Филип Дечев Says:

  Страхотна е! Айде дай Боже/Бойко и в София да се похвалим с 2-3-4 такива

 2. MacTeP Says:

  Е браво, хубаво е да се случват такива неща. Иначе градината изглежда доста добре, поне на външен вид, сигурен ли си че не е частна?

 3. Kalin4y Says:

  не, община Пловдив е прави :) … и вече е пълно с дечурлиги. Вътре да направя снимки, ама нещо нямам представителен вид днес – ше уплаша децата, трябва да се обръсна :D

 4. MacTeP Says:

  Браво на община Пловдив в такъв случай. Приведи се във вид и бягай да снимаш ;)

 5. Калин Says:

  Доста по-добре изглежда от онази, в която съм бил като малък :D

 6. Ники Says:

  До Филип: Скоро няма да ни огрее, Бай Бойко ни даде възможност да си возим децата по цял ден в метрото… като ги зарежеш сутринта, си ги вземаш следобед, а те цял ден въртят Люлин-Младост ;)

 7. Kalin4y Says:

  В квартал Тракия отвориха врати още две детски градини. Да не повярваш чак, че Славчо се с загрижил толкова за пловдивските деца :))

 8. Luxgarden OOD Says:

  Хубаво е че на фона на цялата тази криза има и хубави неща, които се случват в тази държава. Трябва по-често да създаваме детски градини за да могат нашите деца да не израстват при бабите си, а родителите им да се чудят как да ходят на работа…

 9. счетоводна кантора Says:

  Браво браво! Трябва да има детски градини! Трябва да има и деца! Дано само родителите не ги изпратят да учат в чужбина след навършването на пълнолетие

 10. Озеленяване Says:

  Браво! А тук в София, трябва да имаш все по-често споменаваните “връзки”, че да заведеш детето си на детска градина!

Leave a Reply