< Browse > Home / Разни / Blog article: Вили Амампури, Пампорово

| Mobile | RSS

Вили Амампури, Пампорово

July 18th, 2011 | 2 мнения | Публикувано в Разни

Изминалия уикенд решихме няколко приятели, да си направим един банкет, казано по новому тийм билдинг. На сбирката освен мен, бяха Димо от ДРС Травел, Дидо от Елеганс и Антон от Астрал Холидейз. Бе коч къмпъни, което си бе чиста предпоставка за почивка и още нещо :-)

Димо ни заведе във вили Амампури в Пампорово. Едно наистина очарователно място с невероятна гледа в сърцето на Родопите.вили амампури Вили Амампури представя селище от 16 вилички, напълно оборудвани за престой на 6 човека във всяка. Тази втората бе нашата. Ще ме прощавате, ама наистина приказна гледка и пейзаж се откри пред нас.

Освен яките вилички, вили Амампури разполагат с открито и закрито барбекю, басейн и детски кът. Собственика спомена, че догодина ще направи джакузи и още няколко глезотийки. Какво да иска човек повече – пълна почивка в сърцето на Родопите. След като се настанихме и починахме малко се захванахме със скарата. Явно Дидо не е барал циганка, че разпалването не му се получи, затова мина към подготовка на мръвката :-)

Няма да споменавам други подробности около това, че “Балкана пази своите тайни” :-)

На следващият ден, преди да си тръгнем решихме да тестваме едни АТВ-та. Адреналина се покачва, когато почнеш да ринеш горските пътеки с това 4х4 “животно”. Наложи се на два пъти да спасяваме Димо, защото запалването на АТВ-то се оказа от не силните му страни.

По обяд слезнахме до Смолян да хапнем в ресторант Родопчанка, който се отказа много добър, но бавно приготвяха поръчката. И после обратно към Пловдив.

В заключение, вили Амампури се оказа доста приятно место, където срещу 125 лева на вечер, 6 човека преспокойно може да отпочинат и забавляват. Снимки от изгледите ще кача малко по-късно, само чакам Дидо да ги прати.

About the author

Kalin4y Консултант по управление на онлайн репутация (ORM), е-PR и e-маркетинг, SEO оптимизация и email маркетинг. За контакти e-mail: [email protected], skype: kalin4y_eha или Google

Leave a Reply 5731 views, 1 so far today |
Follow Discussion

2 Responses to “Вили Амампури, Пампорово”

  1. Вени Says:

    Ммм, много добре изглеждат. Спокойно и зелено :)

Trackbacks

  1. Вили Амампури в Родопите | БЪЛГАРИЯ  

Leave a Reply