< Browse > Home / Лични / Blog article: Една година по-стар

| Mobile | RSS

Една година по-стар

February 5th, 2009 | 2 мнения | Публикувано в Лични

Обикновенно обичам да правя равмосметки за изминалата година на рожденния ми ден, а не на Нова година. Изминалата година бе доста ползотворна за мен.
В професионален аспект …
… годината бе изпълнена с доста емоции и положителни моменти. Започнах да се развивам в няколко направление, разбира се с помощта на приятели и партньори. Сам човек нищо не може да постигне. Започнах да усъвършенствам някои мои умения, които несъмнено ще са ми от голяма помощ за вбъдеще. Само времето ще покаже дали дейностите с портала за обяви, софтуерното тестване и SEO-то ще пожънат успеха, който им предвиждам. Все пак проектите са далече от пиковата си точка и най-доброто предстои :).

В личен план …
… не толкова ползотворна година, но искрено се надявам следващата да е такава :) Обещах си да намаля ангажираността ми по проектите, за да ми остава повече свободно време. Последно време доста еднообразно ми стана ежедневието.

Остава да си пожелая много усмивки, щастие, късмет и повече мирни години. Кризата да отмине по-бързо, защото доста познати останаха без работа поради тази причина, изтъквана от работодателите им. Да се развивам все повече и да направим един готин QA отдел във Верео, като оправдая гласуваното доверие.
Пожелавам си и дамата на сърцето ми, да не бъде такъв инат, да слуша повече и … тя си знае :)

Забавлявайте се, защото по-късно не се знае дали ще имате тази възможност!

About the author

Kalin4y Консултант по управление на онлайн репутация (ORM), е-PR и e-маркетинг, SEO оптимизация и email маркетинг. За контакти e-mail: [email protected], skype: kalin4y_eha или Google

Leave a Reply 1712 views, 1 so far today |
Follow Discussion

2 Responses to “Една година по-стар”

  1. bgkulinar Says:

    Хайде честито и тук. Здраве is the king, ако мога да перефразирам един СЕО лозунг.

  2. Георги Says:

    И аз да се наредя сред дублиращите пожеланията си. Както и преди това пожелах … нека има хубав тютюн в лулата, а другото … другото си идва след димната завеса :)

Leave a Reply