< Browse > Home / Лични / Blog article: Първи пост в блога

| Mobile | RSS

Първи пост в блога

October 6th, 2007 | Без коментари | Публикувано в Лични

Еее…доживях и аз да си създам един блог. След всичкото време, което отделям за работата дойде и това, и аз да си създам едно малко място в глобалното пространство :)
В блога имам намерение да пиша доста често за всичко, което е свързано с мен и с проектите, върху които работя. Е вярно, много хора не ги интересува това, но пък аз реших да си го споделям с вас. На тези, които им отърва и имат желание, могат да се запознаят изцяло с моята дейност.
Като цяло блога ще е свързан със способи и методи, които съм научил и научвам всеки изминал божи ден, за SEO оптимизация и регистрация в търсачки. Ще помествам и информация за стратегии и методи за провеждане на софтуерни и уеб тестове.

Ще споделям с вас и всичко, което съм научил за мениджмънта и управлението – все пак нали за това следваме “Индустриален мениджмънт” в УХТ град Пловдив.

Мисля, че с този пост изчерпвам ранното си съботно вдъхновение, така че най-интересното от мен тепърва предстои :)

About the author

Kalin4y Консултант по управление на онлайн репутация (ORM), е-PR и e-маркетинг, SEO оптимизация и email маркетинг. За контакти e-mail: [email protected], skype: kalin4y_eha или Google

Leave a Reply 1937 views, 1 so far today |

Leave a Reply