< Browse > Home / Лични / Blog article: Сбогом, дано сте щастливи

| Mobile | RSS

Сбогом, дано сте щастливи

June 20th, 2011 | Без коментари | Публикувано в Лични

През последните 2 седмици ми се случиха доста емоционални неща, в личен аспект.
Един човек, на който много държах и изпитвах силна привързаност сам пожела да сложим край на взаимоотношенията си. Това много ме натъжи и ме накара да преосмисля доста неща, случващи се по край мен. Може би така е било писано.

Това рефлектира и върху моите любими костенурки. Изобщо не се грижиш за тях, храних ги като се сетя и още други издевателства от моя страна. Вчера реших да ги дам на друг човек, за да ги гледа. Така се разделих с тези сладки гадинки, които гледах вече години и половина. Несъмнено това е за добро за тях, там със сигурност ще бъдат в добри ръце и ще се грижат за тях. Явно аз не мога да се справя.

Може би всичко това си има цел и всичко това е за добро! Само времето и отминаващата болка от раздялата ще покаже. Но за мен е изключително трудно да се разделя с две същества, които за мен представляваха и значеха толкова много. Съдба!

About the author

Kalin4y Консултант по управление на онлайн репутация (ORM), е-PR и e-маркетинг, SEO оптимизация и email маркетинг. За контакти e-mail: [email protected], skype: kalin4y_eha или Google

Leave a Reply 3224 views, 1 so far today |

Comments are closed.