< Browse > Home / Управление на проекти / Blog article: Контрамениджмънт

| Mobile | RSS

Контрамениджмънт

January 21st, 2009 | Без коментари | Публикувано в Управление на проекти

Много хора говорят за мениджмънта като цяло – методи, принципи на управление, стратегии. Много малко хора се спират на контрамениджмънта, като способ за въздействие.
Контрамениджмънта ни учи как да се справяме с работодателят ни, как да искаме повече и да получаваме повече за труда, който влагаме в работния процес.

Искрено препоръчвам на всеки да прочете “Партизанска война с работодателя – Как да накараме шефа да ни плаща повече” от Александр Деревицкий.
Ще Ви накара да се замисляте, как по-лесно да манупилирате шефа си, как по-лесно да искате и да получите повече пари. Както самият автор споделя има отказали се клиенти, след публикуването на тази книга. Не искали да работят с луд или човек, които пише подобни книги за персонала им. Самият автор е бизнес консултант в редица големи фирми.
Книгата ще ви накара да погледнете през различно око и да намерите начин да “преборите” шефа си във войната на кариерното развитие.

В същото време тя е и доста полезна за висшия мениджмънт, защото ясно може да намират “подмолните” действия на персонала си. Лесно може да ги разконспирирате, ако се опитват да Ви манипулират и да гонят по-висока заплата.

Може да си купите книгата от book.bg тук. Жалко, че Петър не е пуснал аффилейт програма, но може да се поправи :)

About the author

Kalin4y Консултант по управление на онлайн репутация (ORM), е-PR и e-маркетинг, SEO оптимизация и email маркетинг. За контакти e-mail: [email protected], skype: kalin4y_eha или Google

Leave a Reply 1993 views, 1 so far today |

Leave a Reply