< Browse > Home / Популяризация в Интернет / Blog article: SEO конференция 2013

| Mobile | RSS

SEO конференция 2013

March 21st, 2013 | 1 Коментар | Публикувано в Популяризация в Интернет

Утре е SEO конференция 2013 и изключително съм щастлив, че за пореден път Огнян ми се довери и покани за лектор, на една от най-значимите за България ИТ конференции.

Различното тази година е, че ще има 2 лекции на представители от Google – Мария Моева, част от Google Webspam екипа ще говори за “Алгоритмични ъпдейти за подобряване качеството на търсенето”. Да се надяваме, че тя и другите Гугльовци, които ще присъстват, да споделят някоя и друга тайна от дълбините на търсачката :-)

Предстоят интересни лекции и лектори, кои от кои по-добри. Барабар Петко с мъжете, аз ще говоря за това как по-добрата репутация ще ни донесе по-добра печалба. Ще се опитам да споделя изцяло опита си, които имаме с подобряване на онлайн репутация и имиджа на наши клиенти, което от своя страна е довело до подобряване на тяхното представяне. Ще се опитам изцяло да съм фокусиран върху реални примерни от казуси, по които сме работили. Дано да се получи нещо готини и най-вече полезно за всички присъстващи.

Освен всичко, заедно с колегите от ОРМ.БГ, подготвяме доста приятни изненади за присъстващите. Повече за тях на самото събитие! :-P

А тук може да видите презентацията ми за утрешната лекция, като е възможно да претърпи известни промени.

Отдавна не бях ползвал акаунта си в Prezi.com, но ето че имам удобен случай. Акаунт, които си направих по време на следването в УХТ и който ми е education лиценз. Prezi е уникален софтуер за създаване и разработка на мултимедийни презентации, като този път съм заложил на нещо по-просто и изчистено като дизайн. Prezi е софтуер, за който научих още преди 4-5 години, когато тепърва набираше скорост и всички, мои колеги/приятели от Германия и Белгия, бяха “луднали” по него.

About the author

Kalin4y Консултант по управление на онлайн репутация (ORM), е-PR и e-маркетинг, SEO оптимизация и email маркетинг. За контакти e-mail: [email protected], skype: kalin4y_eha или Google

Leave a Reply 31897 views, 1 so far today |
Follow Discussion

One Response to “SEO конференция 2013”

  1. Габриела Миланова Says:

    Здравейте,
    от известно време използвам Prezi в часовете си (учителка по английски език съм) и досега ми беше достатъчно да го използвам на английски, но не мога да намеря начин да пиша на български в презентацията си (единственото, което работи е да импортирам .ppt на български). Много ще се радвам, ако споделите как става. Благодаря!

Leave a Reply