< Browse > Home / SQA, Популяризация в Интернет / Blog article: SEO vs Usability

| Mobile | RSS

SEO vs Usability

November 12th, 2009 | 2 мнения | Публикувано в SQA, Популяризация в Интернет

Една много добра презентация на Oggin за вечният спор на какво да заложим SEO или Usability, когато изграждаме своят уеб сайт.

SEO vs. Usability

Виж повече презентации от Oggin.

В презентацията се говори за правилните подходи и взаимовръзките между SEO и ползваемостта на Вашият сайт. Лично аз съм леко раздвоен и не мога да кажа, кое е най-точното. Определено качественото SEO И ползваемостта ще Ви донесат голяяям трафик и повече печалби от уеб сайта Ви.
Огнян ще представи лекцията на Семинар по ползваемост, който е предвиден за днес и се организира от Джими от Лукрат. Навремето с него имахме един конфликтен момент, но всичко си остава там…поне се надявам :)

About the author

Kalin4y Консултант по управление на онлайн репутация (ORM), е-PR и e-маркетинг, SEO оптимизация и email маркетинг. За контакти e-mail: [email protected], skype: kalin4y_eha или Google

Leave a Reply 2724 views, 2 so far today |
Follow Discussion

2 Responses to “SEO vs Usability”

  1. Ognian Mladenov Says:

    Много благодарско и за добрите думи и за консултациите и за споделената твоя презентация.

  2. Kalin4y Says:

    Въпреки, че Оги, малко съдържанието на презентацията бяга от заглавието. Темата ти е SEO срещу/против Usability, а в текста е показано даден фактор какво помога за подобряване на ползваемостта и оказва влияние върху търсачките, как се допълват взаимно и т.н. Заглавието ти трябва да е нещо от вида на SEO и Usability за един успешен проект/уеб сайт

Leave a Reply