< Browse > Home / Проекти / Blog article: Сайт за обяви за имоти – недвижимо имущество

| Mobile | RSS

Сайт за обяви за имоти – недвижимо имущество

October 16th, 2007 | Без коментари | Публикувано в Проекти

Пред приключване сме на част от един голям проект, които разработваме от доста време. Следващата седмица SEO-Bulgaria ще промоцира една част от голям портал за обяви – обяви за недвижимо имущество. Целта на този портал е да се обхванат агенциите за неджими имоти. Като затова ще им се предложат добри условия за участие в портала на доста приемлива цена.

Идеята по принцип на www.obiavi.biz е да обедини в себе си сайтове за обяви за различни сфери от нашият живот. Стартираме със сайт за обяви за недвижимо имущество като в последствие се планира следващата част да е за обяви за работа, обяви за автомобили – движемо имущество. Целта е да се обхванат всички сфери, за да може да се предложи на крайният потребител цялостна и завършена услуга. Като влезне на едно място да намира цялата си необходима информация, било то за имоти, коли, работа, аукциони….а защо не и готварски рецепти ;)

About the author

Kalin4y Консултант по управление на онлайн репутация (ORM), е-PR и e-маркетинг, SEO оптимизация и email маркетинг. За контакти e-mail: [email protected], skype: kalin4y_eha или Google

Leave a Reply 2172 views, 1 so far today |

Leave a Reply