< Browse > Home / Бизнес, Проекти / Blog article: Кандидатстване по европейските фондове

| Mobile | RSS

Кандидатстване по европейските фондове

October 9th, 2007 | Без коментари | Публикувано в Бизнес, Проекти

Днес се видях с един познат с когото не бяхме се виждали от сравнително доста време. От разговорът, който проведохме разбрах, че той се е ориентирал към дейност свързана със създаването на проекти за кандидатстване за финансиране от структурните фондове на ЕС. Интересна дейност и в същото време доста полезна за мен.

Ще попитате защо ли ? Ми скоро се сдобивам с един градски домейн .info на доста голям град от страната. Идеята ми е с него да се направи един е-guide за град. Ще има няколко езикови версии и какво по-хубаво това да се осъществи с европейска субсидия.

Ще се открият нови работни места и което е най-важното ще се създаде едно хубаво нещо за този град. Но това си зависи само от времето и това дали ще успеем да изготвим нужният бизнес план за кандидатстване. Все пак тук мога да поискам и помощта от един мой преподавател в Университета – Божидар Хаджиев. Той в същото време е доста “известен” в бизнес средите и ще даде едно рамо :)

About the author

Kalin4y Консултант по управление на онлайн репутация (ORM), е-PR и e-маркетинг, SEO оптимизация и email маркетинг. За контакти e-mail: [email protected], skype: kalin4y_eha или Google

Leave a Reply 2716 views, 1 so far today |

Leave a Reply