< Browse > Home / Бизнес, Проекти / Blog article: Проект за нова Интернет корпорация

| Mobile | RSS

Проект за нова Интернет корпорация

October 11th, 2007 | Без коментари | Публикувано в Бизнес, Проекти

С едни колеги обмисляме да създадем една организация – корсорциум или корпорация (е как не ги обичам тези думи) и да обедим всички проекти по които работим. Това доста ще окрупни бизнеса ни, пък и може да разкрие нови възможности.

Всеки от нас работи по 2-3 големи проекта и 10тина малки, така че това доста ще ни издигне…поне така си мислим. Ще се създаде един ръководен огран, които да взима всички решения. А пък и нашите проекти могат да се обединят под една сфера – интернет маркетинг и интернет услуги. Кой се занимава със SEO, SEM, уеб дизайн, маркетингови страгегии и т.н. Ние наблягаме и на тестове на приложения, потребителски и тестове за ползваемост.

Всичко е измислено, както се казва, и много скоро ще се роди една фирма, която да обеди цялата наша дейност. По този начин ще можем да предложим пълни и завършени услуги и продукти на нашите клиенти. Всичко се прави за тях и с цел да се отговори на нуждата им от потребност, ще се улесни изборът им за фирма парньор, защото ако можеш да предложиш пълна услуга на клиента от уеб дизайн на сайта му, през хостинг и оптимизация до пълно уеб промотиране и развиване на интернет маркетинг стратегии.

Много скоро очаквайте изненада, която може да допринесе много за развитието както на нашата фирма, така и на пазара на комплексните услуги.

About the author

Kalin4y Консултант по управление на онлайн репутация (ORM), е-PR и e-маркетинг, SEO оптимизация и email маркетинг. За контакти e-mail: [email protected], skype: kalin4y_eha или Google

Leave a Reply 1896 views, 1 so far today |

Leave a Reply