< Browse > Home / Проекти, Разни / Blog article: WordPress теми – продължението …

| Mobile | RSS

WordPress теми – продължението …

November 14th, 2008 | 3 мнения | Публикувано в Проекти, Разни

Преди време ви писах за Revolution темите за блог системата WordPress, които си купих. Преди няколко седмици Браян Гарднър пусна продължението им – Revolution 2 (www.revolutiontwo.com). Темите наистина са очарователни, но нещо май черната вълна го е прихваналa :)
Отделих сромна сума за закупуването на абонамент и си ги дръпнах. Сложих една тема и ми отне около час да се ориентирам как се използва. Малко сложничко, ама за сметка на това стана готино. Уикенда смятам да я локализирам и настроя, като ще ви покажа за какво иде реч. Ще започна тестовете с Revolution office темата.

Тук ще вмъкна, ако някои иска да се възползва от темите може да ми пише, за да му пратя тази, която си хареса. Разгледайте ги на сайта на Браян и нека Революцията, част 2, да започне :)

About the author

Kalin4y Консултант по управление на онлайн репутация (ORM), е-PR и e-маркетинг, SEO оптимизация и email маркетинг. За контакти e-mail: [email protected], skype: kalin4y_eha или Google

Leave a Reply 2644 views, 2 so far today |
Follow Discussion

3 Responses to “WordPress теми – продължението …”

  1. Veliko Tarnovo Says:

    Много се извинявам, ама те тия теми не станаха ли безплатни вече? В смисъл, на страницата на всяка тема долу има едно “Download unsupported version”, и оттам можеш да си я дръпнеш безплатно. Може и да бъркам, ама каква е разликата дали ще си с лиценз или без, като изключим съпорта?

  2. vldimpreza Says:

    Мерси за темичките.Много са готини и в скоро време ще подновя дизайна на няколко от блоговете ми.

Trackbacks

  1. Нова тема - revolution blue с три колони  

Leave a Reply