TOP
Бизнес Проекти

Кандидатстване по европейските фондове

Днес се видях с един познат с когото не бяхме се виждали от сравнително доста време. От разговорът, който проведохме разбрах, че той се е ориентирал към дейност свързана със създаването на проекти за кандидатстване за финансиране от структурните фондове на ЕС. Интересна дейност и в същото време доста полезна за мен.

Ще попитате защо ли ? Ми скоро се сдобивам с един градски домейн .info на доста голям град от страната. Идеята ми е с него да се направи един е-guide за град. Ще има няколко езикови версии и какво по-хубаво това да се осъществи с европейска субсидия.

Ще се открият нови работни места и което е най-важното ще се създаде едно хубаво нещо за този град. Но това си зависи само от времето и това дали ще успеем да изготвим нужният бизнес план за кандидатстване. Все пак тук мога да поискам и помощта от един мой преподавател в Университета – Божидар Хаджиев. Той в същото време е доста “известен” в бизнес средите и ще даде едно рамо :)

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

what do you think?

Your email address will not be published.