< Browse > Home / Лични / Blog article: Нова Година – нови планове

| Mobile | RSS

Нова Година – нови планове

January 2nd, 2012 | 1 Коментар | Публикувано в Лични

Посрещнахме новата година, а обикновено с нея идват и новите планове. Аз предпочитам да си правя разчетите на рожденният ми ден, ама тази реших да постъпя по малко по-различен начин.

За 2012 си пожелавам най-вече здраве и много усмивки. Погледнеш ли всичко с усмивка – всичко е по-добро. Пробвайте го! :)
Що се отнася до работата – очаквам това да е моята година. Стартираме проект, който със своята иновативност и ефективност – трябва да се превърне в лидер на пазара. Поне за по наши планове. Повече за него – към края на Януари. Реших да обединим всички по-малки проекти в един, че да не си отклоняваме вниманието излишно.

В личен план – реших да променя изцяло концепцията и стратегията си. Повече време за самият мен и за личният ми живот, че от работа не ми остава много време за забавления и сериозни взаимоотношения. А трябва да се помисли, защото къде на шега, къде не, след месец ставам на 26 и трябва човек да се позамисли.

А на Вас, скъпи мои приятели, пожелавам много, ама наистина много, успешна 2012, да се сбъднат късметите Ви от новогодишната баница и каквото си планувате да се осъществи. Все пак в наши ръце е най-голямата отговорност – да осъществим мечтите си!

About the author

Kalin4y Консултант по управление на онлайн репутация (ORM), е-PR и e-маркетинг, SEO оптимизация и email маркетинг. За контакти e-mail: [email protected], skype: kalin4y_eha или Google

Leave a Reply 2209 views, 1 so far today |
Follow Discussion

One Response to “Нова Година – нови планове”

  1. Георги Says:

    В същия ред на мисли стигнах до университета на 41 години :-) Винаги е добро време за равносметка, а високосните години са особено добри за целта! Дерзай! На прав път си!

Leave a Reply