TOP
Разни

Един месец без Интернет

През последният месец реших да не плащам Интернета вкъщи и наистина УСПЯХ да преживея без него. В началото не мислех, че ще се справя, но да нямаш интернет у вас си било даже много разпускащо.
През това време успях да довърша една книга, която седеше близо 6-7 месеца на нощното шкафче, даже започнах да чета и още 2.
От време на време ми беше скучно, защото и българските телевизии не правят нищо, за да развлекат обикновения зрител, но пък за тази цел има дискавъри. Е, налагаше се да си проверя пощата или да изпратя един имейл, но за целта ползвах мобилният Мтел интернет през телефона.

Реших да не подновявам достъпа и до края на годината, че да мога да си дочета книжките. Искрено съветвам и Вас, да си дадете 1 месец почивка без Интернет, поне вкъщи. Не може по цял ден на работа в мрежата, като се прибереш пак. Трябва малко и почивка :-)

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

4 COMMENTS
 • martin
  11 years ago

  Добра идея аз го правя по един месец на година

 • Интересна идея, реализируема при мене обаче само с твърда воля – интернетът ми е част от телевизионния пакет, а спра ли телевизията вкъщи ще настане трета световна -).

 • Kalin4y
  11 years ago
  AUTHOR

  Дончо, тествай и да видиш колко отпочиващо ще ти дойде. Дори и за седмица :)

 • Дончо
  11 years ago

  Никога! Как без интернет, не става :)

what do you think?

Your email address will not be published.