TOP
Разни

М-тел със специална програма за майки

След програмата за безплатно използване на Fecebook през телефона, Мтел пусна специализирана такава за потребителите на най-големият български форум Bg-mamma.com, с наименование M-Tel Surf BG-Mamma. Мамите вече могат да използват безплатно любимият си форум, както през телефона си, така и през компютъра си. Двата нови пакета от Мтел, предлагат неограничен достъп до форума, който бива посещаван от около 1/3 от българските Интернет потребители.
За да се възползват от услугата, мамите трябва да посетят един от офисите на мобилния оператор и да предоставят имейла си, с който са регистрирани във форума. След като бъде направена проверка, тя бива активирана.
Пакетът за мобилен телефон е с месечна такса 6,40 лв., включващ 100 MB трафик. Към него мамите могат да се с добият и с нов смартфон на страхотни цени. Мобилният интернет от М-тел, предвиден в програмата е с тарифен план на стойност 10,90 лв.
Несъмнено, най-големият мобилен оператор в България – Мтел, има изградена добра социална политика, като 5% от всички такси, ще бъдат дарени на проекта ”САМ–Социална адаптация за младежи”.
Компанията не спира да изненадва своите с клиенти с множество планове и услуги, които им предоставя. Успоредно с това Мобилтел ЕАД се оказва компанията с най-прозрачна и ясна дарителска кампания, за което получава и множество отличия.

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *