TOP
Бизнес Лични

Нов лаптоп

Току що ми дойде новия лаптоп, който смятам да го ползвам за работен. Купих си го от е-магазина за продажба на компютри www.plazmabg.com.
Машинката е с 14 инчов монитор и следните параметри:
– CPU: Intel Core Dual T2330 на 1.60 GHz
– RAM: 1 GB, която смятам да направя 2, че XP-то няма да поддръжа повече :)
– HDD: SATA 120 GB
и там остнаналите му глезотийки – кард рийдъри, блутути, аудио, cd-rw и т.н.
Много съм доволен. Едно такова компактно, че се замислям дали да си го ползвам аз :D Машинката е сглобявана и е с 12м. пълна гаранция. Още повече съм доволен и от цената – 810 лв. Получих си я по куриер от Спийди тази сутрин.
Между другото в магазина им има доста примамливи оферти за компютърни чаркове, така че мисля да се възползвам от още нещо, че трябва да си кача параметрите на единия сървър.

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

13 COMMENTS
 • Kalin4y
  16 years ago

  Съгласен съм, че сайта не е постижение на уеб дизайна, но да ти кажа два лаптопа си взех от тях – единия е сглобка, другия е Acer…много добри машинки с добри параметри и цена.
  Acer-a го гледах, същите параметри лаптоп за 1450лв. или нещо такова, от тях го взех за 1250 :)
  Доволен съм от лаптопите !

 • ajt
  16 years ago

  Честита придобивка. Чесно казано учуден съм че някой си е купил от такъв сайт, но щом познаваш момчетата …. ;)

 • Kalin4y
  16 years ago

  много съм доволен от asus eeePC. Ползвам си го редовно като правя презентации, браузвам си в леглото. eeePC е с мен кагато пътувам, че в тия автобуси другия лаптоп много широк. Цъкам си на игрички…наистина неудобното е, че много загравя като поработи повече, но не е болка за умиране.
  Като цяло съм впечатлен…мисля да го дам този и като излезне модела с GPS да се ъпгрейдна…а може и да е излязал вече.
  eeePC е най-удачния вариант ако пътувате често или изнасяте презентации, да си проверите пощата или да напишете някой документ/договор.

 • Блум
  16 years ago

  А какво стана с eeepc-то ти, след ..3 месеца употреба какво мислиш за него, струва ли си?

 • Блум
  16 years ago

  Използвах думата “мъчение” за да не използвам нещо по-крайно.. не мога да си представя че сайт с такава визия и навигация продава каквото и да е.
  Не казвам нищо за фирмата или за нещата които продава, просто сайта е ужасен, не дай си боже да трябва да търсиш нещо конкретно вътре.
  За сравнение давам http://laptop.bg за които също нямам представа какво и как продават, но сайта им е радост за разума и окото..

 • Kalin4y
  16 years ago

  в смисъл ?

 • Блум
  16 years ago

  ..не знам какво продават ама сайта им е голямо мъчение.

 • MacTeP
  16 years ago

  Супер машинка, да ти е честита.
  За работа ми се струва повече от добра… аз до преди година си цъках без проблеми на 900MHz машинка и доста рядко усещах забавяния, сега съм с подобна конфигурация на посочената от теб и освен ако не я натоваря с 438095 глупости си работя перфектно.

 • mitaka
  16 years ago

  гарантирам за всичко в http://www.plazmabg.com 120%

 • Nikolay
  16 years ago

  Честито, XP-то може и над 2 Г да поддържа ама се пуска PAE или нещо такова и до 4Г можеш да сложиш, но ще вижда около 3.3

 • стефан
  16 years ago

  Кала честита нова играчка ;-) (не станаха ли много вече …. :-) )
  Относно параметрите не виждам какво не им е толкова зле, ако сложиш както казваш още 1 GB RAM и машинката ще се перфектна.
  Интересно ми е bobbydigital каква точно работа за която се изисква мощна машина ще я върши на преносим компютър, че аз нещо не се сещам за такава ;-)

 • Kalin4y
  16 years ago

  че какво и има на машинката. Тия дни като и ъпдейтна РАМ-а и ще си върви пирифектно :)
  никви IDE-та не стартирам на нея или некви среди за разработка. Треа ми един нотепад , един wamp, mpmm и едно визио … и те тва е по-сериозното :)

 • bobbydigital
  16 years ago

  Интересен начин за реклама, обаче само като го видя този магазин и ми вдъхва недоверие. Иначе като гледам параметрите, не знам какжо можеш да работиш на тази машина, освен ако не си мрежар и ти трябва само конзола.

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *