TOP
Разни

Facebook в моя живот

Мина година и половина, че и повече, от моето активно пребиваване във Facebook. Реално имам акаунт от доста преди това, но не виждах никакъв смисъл в него и използването на социалната мрежа. Неусетно Facebook се вплете в моят живот. Вече не мога да си представя деня без него.

Срещата с приятели, макар и виртуална, обсъждането на забавни и не дотам забавни моменти, снимки и всичко социално обзе живота ми. Още повече и забавление което предлага под формата на игри, анкети и приложения не е за отхвърляне. Опазил ме Господ, вече доигравам и последните си капки желание да онлайн игри във Facebook в лицето на Mafia Wars. И да, никога не съм играл на фермата :-)

Към момента имам 806 приятеля, а общият брой на българите в социалната мрежа наброява 1 551 240 души и все повече нараства всеки месец. Последно време го използвам предимно за работа и социализация.

Просто не мога да си представя деня без да влезна във Facebook. Да не би той да е нов вид виртуален наркотик ? :-)
И при Вас ли е така ?

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

1 COMMENT
  • Comment: Anonymous on 02.08.2010

what do you think?

Your email address will not be published.