TOP
Разни

Portokal.bg – по-добрият магазин за щампи

portokal.bgПреди доста време трябваше да напиша тези редове, ама все не ми оставяше време.

Реших да тествам услугите на може би два от най-добрите магазини за изработка на щампи в страната – portokal.bg и sedem.bg. И двете изработки станаха добри, но някакси Portokal.bg ме спечелиха с топлото посрещане и отношение.
Обади ми се една дама от Portokal.bg с доста приятен глас, за да потвърди поръчката – беше изключително любезна. Обясни всичко по телефона, като изработката на тениската и доставката не отне повече от 4 работни дни. Вече имам направени към 6-7 тениски, една шапка и чаша от Portokal.bg.

В крайна сметка, когато пазарното развитие и технологии са с високи стандарти, отношението към клиента и топлото посрещане са сред основните при вземане на решение и създаване на лоялност към дадена фирма.

А на Portokal.bg мога да кажа, че си спечелиха още един клиент в мое лице. Искрено ги препоръчвам и на Вас, ако искате да Ви обслужат качествено, любезно и да си направите тениска със собствена щампа.

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

3 COMMENTS
  • kris
    10 years ago

    Здравейте не см доволен от portokal поръчах едни пъзел и още се ми звънали

  • MacTeP
    15 years ago

    Ама седем.бг имат афилиейт :)

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *