TOP
Лични

Автосервиз – мошеници

Диком автосервиз

Диком автосервиз

Преди близо месец и половина – два отидох да си сменя маслото на колата в Диком. Сервиза, който посетих бе на бул. Южен. Сериозни изглеждаха, пък и официални представители на Приста Ойл.
Представителят в магазина провери по каталог както масло ми трябва, че аз от такива неща неразбирам. От което не разбирам, не разбирам.
Изнесе ми цяла лекция как да си сложа пълна синтетика 5W – 30 на Тексако. Мяслото излезна към 100тина лева. Било много харно и за предпочитане през зимния период.
ОК…щом специалистите така казват – така ще е.
Миналия ден пътувах за Кърджали и нещо маслото почна да ми присвятка. Отидох на сервиз и всичките, около 20 монтьора се хванаха за главата. Моята количка не е нова (на 7-8 годинки е), а такова масло 5W – 30 пълна синтетика се слагало на коли, под 10 000 км.
Пълни мошеници се оказаха от Диком Пловдив. Силно ви препоръчвам да не ги ползвате, защото много сериозно може да изгорите. Още 50тина километра ми е трябвало, за да блокира двигателя, защото от автосервиза с Кърджали източиха точно 370мл. останало масло. Другото просто изгоряло.
Как може да са такива простаци? Да си кажат да им дам парите, но да ми сложат нормално масло. Предпочитам да им дам 100лв., а не да ми изплющи двигателят после. Една малка беля може да ти отвори една такава голяма.
Не ходете в Диком на бул. Южен, големи измамници и мошеници са…гледат само парите да ви вземат!

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»