TOP
Лични Разни

Billa – Billa ваучери

BillaСнощи посещавайки магазин Билла в Пловдив, реших да закупя Билла ваучери за пазаруване. И от там ми почнаха мъките. Питам аз любезно на касата, като си плащам сметка как мога да се сдобия с тези хартийки. От там касиерката изобщо незнае за какво говоря и отива да пита една своя колежка през три каси. Тя почва да рови в касовият си апарат и ми подава един ваучер: “Това ли имате впредвид”.
След което се започва викане на жената от СОТ-а, която от свои ред отива да съобщи желанието ми на главният касиер на магазин Билла. След 5 минутно чакане, госпожата да си направи кефа да слезне от 2рия етаж до касите, идва и ми казва да ви дам номер в София, за сключване на договор.
Аз и обяснявам, че искам ваучери за 40-50лв. и ако ги харесат ще сключим договор за екипа. Просто искам да купя ваучери за 40лв. – толкова ли е сложно. След “успокойтелно” движение с ръка, въпросната госпожа отиде да гледа някакви реклами на ваучерите в магазина и ми заяви, че ще дойде след малко.
Качи се пак на вторият етаж и п(онеже е стъклена стена, аз си я гледах) почна да говори с колежката си. Минаха около 3-4 мин., след което вдигна телефона и по мое засичане говори около 8 мин. Така и не слезне, а аз реших да си тръгвам, че сладоледа който купих почна да са разтопява :)

Толкова ли е сложно да си купиш Билла ваучери :( ? … Tолкова ли са търсени, че дори и служителите им незнаят за какво иде реч ??? А такъв мерак им бях хвърлил !
Май ще се ориентирам към Cheque Dejeuner.

Редакция: оказа се, че това е публикация номер 100 ! А да ни е честита на блога :)

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

8 COMMENTS
 • Ichi
  9 years ago

  …а знаете ли какви са тези ваучери в билла за пращане на пари и зареждане на сметка, аз само разбрах че от всякъде по-света можеш да пратиш пари на близък в БГ …

 • Boby
  13 years ago

  Кали това е така Чек Дежене бяха лидер, думата е бяха.В момента нямат право да издават ваучери на територията на България.
  И нашта фирма беше с тези ваучери, сега сме с фирма Menew и сме много доволни от тях имат много голяма мрежа от магазини в цяла България, много коректнна фирма.

 • матю
  13 years ago

  Да ви кажа честно наистина Аккор са най-добрите в БГ. Колкото до написаното от КАЛИ, ми как да ти кажа че Аккор имат 2 свери на работа: хотелите и ваучерите. Като ваучерите им се разпространяват в над 40 държави…(проста справка от сайта им) и имат кяколко стотици разновидности на ваучерите, като се почне от хтана и подавъци и се мине през ваучерите за коли и гориво, та се стигне до ваучери за детски градини и за домашно повистване( по които са полудяли хората назапад). Аз до колкото знам пък Содексо са френска компания която се занимава с кетаринг и една малка част от компанията се занимава с ваучери.

 • Румен Георгиев
  13 years ago

  Sodexo е компанията която ви трябва това са лидерите в БГ всички останали копират от тях
  Sodexo.com

 • Кали
  14 years ago

  Основната дейност на Аккор съвсем не са ваучерите, така че няма как да са лидер на пазара. Виж Чек Дежене знам че специализират в това и по тази причина ги ползваме и в нашата фирма.Засега сме доволни, особено поради факта че имат много голяма мрежа в цяла БГ и не сме имали проблеми в работата с тях.

 • Фил
  14 years ago

  По отношение на ваучерите за храна безспорния номер едно е Аккор Сървисиз.А пък ваучерите на Била изобщо не подлежат на коментар.Не може такъв ваучер да важи само за твоя магазин,та кой ще го купи…аз като ида до Била ще си купя с пари направо.

 • Kalin4y
  15 years ago

  Верно ли не дават на свободна продажба ?
  Май ще трябва да се сключва договор с тях.
  Въпреки, че аз предпочитам да тествам предварително нещо, преди да сключа договор :(

 • Plamen Tomov
  15 years ago

  Ваучерите на Била нямат нищо общо с тези на Чек Дежене. За първите – може всеки да си ги купи (или не всеки, както се разбира) и да ги ползва за подарък.

  Ваучерите на Чек Дежене се отчитат за разход на работодател при доста условия. Например задължително условие е да си регнат по ДДС и куп други изисквания.

what do you think?

Your email address will not be published.