< Browse > Home / Лични / Blog article: Великденски празнизи в Кърджали

| Mobile | RSS

Великденски празнизи в Кърджали

May 3rd, 2008 | Без коментари | Публикувано в Лични

Христос Воскресе!

С тези думи трябва да се поздравяваме чак до Спасовден – 40 дни след Великден.
За мен почивните дни ще продължат още няколко дена, като по-голяма част тях прекарах в родния ми град Кърджали. Много спокоен град, без напрежение и без лудия трафик, който почна да става и в Пловдив последните месеци.
Не бях си ходил от почти половин година и Кърджали много ме изненада. Разхубавил се е и доста обновил. Множество бизнес и жилищни сгради са се появили, което малко загрознява облика на града, но поне се вижда, че има движение и развитие.
Вкъщи нямам интернет, защото като си ходя искам да почивам (до колкото може) и тук таме ходих във Friends – в едно близко заведение с безплатен WiFi достъп. Кафето е доста добре, като там закусвах всеки ден и преглеждах пощата. Преглеждах любимите Дао.БГ и sqa форума.
Миналия ден ме заведоха на Главатарци – местност до язовир Кърджали. От 3-4 години не бях ходил.
Красота!

Язовир Кърджали е един от най-красивите в България. Прекрасна природа. Множество малки и китни вилички са се появи по брега на язовира, което доста ме накара да се позамисля, да изкарам една ваканция лятото там.
Каквото и да кажа – родния град си е най-хубав! Няма две мнения по въпроса!

About the author

Kalin4y Консултант по управление на онлайн репутация (ORM), е-PR и e-маркетинг, SEO оптимизация и email маркетинг. За контакти e-mail: [email protected], skype: kalin4y_eha или Google

Leave a Reply 2088 views, 1 so far today |

Leave a Reply