TOP
Лични

Великденски празнизи в Кърджали

Христос Воскресе!

С тези думи трябва да се поздравяваме чак до Спасовден – 40 дни след Великден.
За мен почивните дни ще продължат още няколко дена, като по-голяма част тях прекарах в родния ми град Кърджали. Много спокоен град, без напрежение и без лудия трафик, който почна да става и в Пловдив последните месеци.
Не бях си ходил от почти половин година и Кърджали много ме изненада. Разхубавил се е и доста обновил. Множество бизнес и жилищни сгради са се появили, което малко загрознява облика на града, но поне се вижда, че има движение и развитие.
Вкъщи нямам интернет, защото като си ходя искам да почивам (до колкото може) и тук таме ходих във Friends – в едно близко заведение с безплатен WiFi достъп. Кафето е доста добре, като там закусвах всеки ден и преглеждах пощата. Преглеждах любимите Дао.БГ и sqa форума.
Миналия ден ме заведоха на Главатарци – местност до язовир Кърджали. От 3-4 години не бях ходил.
Красота!

Язовир Кърджали е един от най-красивите в България. Прекрасна природа. Множество малки и китни вилички са се появи по брега на язовира, което доста ме накара да се позамисля, да изкарам една ваканция лятото там.
Каквото и да кажа – родния град си е най-хубав! Няма две мнения по въпроса!

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

what do you think?

Your email address will not be published.