TOP
Разни

Парадокс – поливане в дъждовно време …

… или къде отиват парите на пловдивският данъкоплатец.

Днес, 12.05.2010, когато пътувах за работа станах свидетел на следният парадокс – служител на община Пловдив или фирмата за почистване, поливаше храстите между двете платна на булевард “Никола Вапцаров”, като в същото време валеше силен дъжд!!! Община Пловдив
За това ли отиват нашите пари като данъкоплатци в община Пловдив ? Нима трябва да плащаме за нафта, работна заплата и куп други разходи за нещо, което природата сама си върши и то в дъждовно време!? Кой е този ръководител на сектора, който е изпратил хората да поливат , когато навън вали дъжд ?
Този случай ме накара да се замисля колко кадърно управление има Пловдив. Миналата вечер Славчо Атанасов се оплакваше и говореше как община Пловдив няма пари в “Шоуто на Слави”, пред какви проблеми е изправен и как от ГЕРБ му правили спънки, а днес виждаме това. Едно безумно действие, за което са похарчени пари – нашите пари. Макар и малко, можеха да отидат за други, по-належащи проблеми. Уважаеми кмете, защо не поискате сметка от ръководителя на сектора и защо е изпратил хора да поливат в дъждовно време ?

С колкото съграждани съм си говорил, всички са на мнение, че това управление на Славчо Атанасов е най-голямата грешка в цялата история на Пловдив. Колко други парадокси има в общината и какви неща са ставали – не ми го побира главата. Просто разберете, че с такива постъпки няма кой да Ви гласува повече доверие. Не да говорим, че мислите пак да се кандидатирате за кмет. Няма кой да Ви избере отново! Една такава грешка се прави един път в живота!
Все пак народа е казал “Малките камъни обръщат каруцата”, а по Вашият път станаха доста такива.

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

6 COMMENTS
 • Kalin4y
  13 years ago
  AUTHOR

  Иване, парадокс е, защото вечерта валя цяла нощ. Някой можеше да го предвиди това и да спре водоноската. Харчат се “грешни” пари – наши пари.

 • Иван
  13 years ago

  исках само да отбележа, че това не е никакъв парадокс, а хората просто си вършат работата. Това, че е валнало малко дъждец, не означава, че ще напои достатъчно растенията и храстите на островната площ. Занимавал съм се достатъчно със зелени площи и растения(нямам нищо общо с властта) и исках просто да отбележа, че трябва да се извали доста дъжд, за да е достатъчен. Всички искаме зелените площи в градовете ни да са поддържани и красиви, а за това си трябва работа и жертви. Оставете хората да си вършат работата и не намирайте във всичко схема.

 • indica
  13 years ago

  хм, не било глупостта общинска само в София
  миналата седмица видях 5 (пет) човека да поставят автобусна спирка, но тези хора очевидно не бяха наясно как точно ще стане изпълението.. дето има един израз “въртяха се като шугави” около частите..
  Във Варна пък 6 човека асфалтират два квадрата дупка, единият естествено, с ръце в джобовете, наблюдава..
  Безумно!

 • Това е като вица за 3-те мутри в парка.1-ната мутра копае дупката.2-рата мутра слага дървото,а третата зарива.Познай какво става,когато 2-рата мутра е в болнични?

 • MacTeP
  13 years ago

  На такива неща май трябва да им се даде по-голяма гласност…

what do you think?

Your email address will not be published.