TOP
Бизнес Разни

VPS от DELTA.BG

Да започнем с това какво е VPS? Това е съкращение на Virtual Private Server – виртуален сървър. Разликата със споделения хостинг тук е, че при VPS вие притежавате цял сървър, в който може да влизате с root, а не споделяте с други потребители ресурсите на един физически сървър.

А защо да предпочетете VPS пред наетия сървър или пред евтиния споделен хостинг? Има много отговори на този въпрос. От гледна точка на производителност – ресурсите на един виртуален сървър са специално заделени за него, и не се споделят с другите потребители на хост-машината, на която е разположен. От икономическа гледна точка – един виртуален сървър (VPS) е в пъти по-евтин от нает такъв – за тази разлика, единствената цена е, че не можете да го пипнете физически.

А с какво DELTA.BG са по-добри на пазара на VPS? Можете сами да си отговорите, като посетите страницата им и видите техните vps хостинг цени. Ако ги сравните с други доставчици на VPS хостинг, ще се убедите, че са едни от най-ниските за момента. Това в никакъв случай не повлиява на качеството и поддръжката на DELTA.BG – професионалистите там предлагат безплатна първоначална помощ с администрацията на всеки, закупил си VPS план. Това означава, че и тези от вас, които нямат достатъчно опит в администрирането на сървъри под Linux ОС няма да имат проблеми с пускането и настройването на необходимите им услуги. А съвсем скоро компанията планира да пусне managed сървъри, както и да разшири своето портфолио с още услуги.

Още една екстра e, че компанията ежемесечно предлага промоции, както за настоящите така и за новите си клиенти. За да добиете представа за какви промоции става въпрос можете да посетите блога на DELTA.BG.

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

5 COMMENTS
 • Гергана
  14 years ago

  И аз мисля на скоро да сменям схаред хостинга.Цените са приемливи дано и предлаганата услуга да бъде такава.

 • Stefan
  14 years ago

  Изглежда като добре предложение, тия дни трябва да те разпитам на бира за повече подробности.

 • vps хостинг
  14 years ago

  Още доста сайтове могат да се покажат, но Калинчу ще се сърди, че сме оспамили блога му :)

 • Kalin4y
  14 years ago
  AUTHOR

  СРЕБРО.БГ се хоства там :)

 • Хитлер
  14 years ago

  Може ли линк към сайт,който се хоства там за да видим скоростта на зареждане?

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *