TOP
Разни

Засада.БГ – по-добрият спортен ежедневник

От известно време чета един новостартиран спортен онлайн портал – Засада.БГ. “Направо се родих!” – би възкликнал поета. В Засада.бг може да се запознаете с последните спортни новини от България. Няма ги шантавите имена на статии от спорт1.бг, няма го убийственият черен цвят на спортал.бг. Последният направо ми съсипва очите, ако реша да се зачета повече.
Тук всички статии са написани сериозно и отразяват напълно даденото събитие. Дори не рядко може да срещнете мнението на самите редактори на портала, което придава на самите статиите своята идентичност.

Изцяло Ви препоръчвам да се възползвате от четенето на спортни статии в Засада.БГ, още повече всяка една новина завършва с интересно тематично клипче. По този начин още повече може да усетите удоволствието от посещението на информационния портал.

Приятно четене и информиране! :-)

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

5 COMMENTS
 • Парапети
  13 years ago

  Наистина сайта е добър. Всичко в него излиза наяве и няма нищо скрито покрито :)

 • osveji.com
  13 years ago

  Сайтът е хубав, но ме дразни, че е правен на wordpress. Когато се пуска някакъв по-важен проект, а не просто някакъв сайт тип блог, е хубаво да се напише система, която да има добре обособена функционалност. Така проектът ще има успех :)

 • ledzep
  13 years ago

  И аз мисля, че сайтът е много свеж.В другите спортни издания има много спорт, но я няма “жълтинката”, която наистина прави информацията четивна. Успех на Засада!

 • Viktor
  13 years ago

  Ще видим. При спортал не ме дразни толкова цвета, колкото жълтите имена на статиите и неграмотното им писане :)

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *