TOP
Разни

Никога повече Stolichnaya

В петък реших да поотпусна малко душата и си взех една водка – водка STOLICHNAYA Kristal. Към 18 лв. бутилката бе. Да съм изпил 4-5 водки, което не е много за мен :-), но на другата сутрин направо не можех да гледам.

Събуждам се и стаята ми се върти, цял ден ми се гадеше и не бях в час. По-отвратителна водка на бях пих скоро време и то за близо 20 лева за 0.700 мл. Никога повече няма да пия руска водка, за която не съм сигурен, че е правена в Русия :)

Кой знае какви спиртни консистенции имаше в нея. Амън от ментета! На никой не мога, а и не искам, да я препоръчам за консумация.

Добрата стара българска ракия си е чиста работа, а и ми понася по-добре :-)

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

7 COMMENTS
 • yopesa
  12 years ago

  ari ve 4ovek v momenta si porkam kristalnata stoli4na i sam stra6no dovolen i tova za 18 lv butilkata e mnogo za 10 kinata ot kaufland si q spazarih bomba e ,sigurno ne si bil v kondiciq ne6to

 • Kalin4y, пия в 99% от случаите само домашно червено вино което го прави бащата на жената и се родих от момента в който спрях другото – преди няколко години. Алкохола си е алкохол, колкото по-малко, толкова по-добре :)

 • Pepita: Бирата отдавна са я развалили. Преди около година бях на един банкет и жулих само Загорка, около 10+ бири. На следващия ден направо щях да умра :-)
  Иначе вече само ракия, не си правя други експерименти ;-)

 • Пробвай полска водка и няма да съжаляваш. Примерно Astoria. Към 12 лева е за литър, а качеството е сравнително добро. За тези пари… Напомня ми на Руский Стандар.

 • Pepita
  12 years ago

  Ами така е, то вече не знаеш какво да си купиш за пиене! Явно като си навън и нямаш под ръка едно шише домашна ракия, е по- добре да си пиеш бира. Май само нея не са я развалили… все още:)

 • Павел
  12 years ago

  Калин, 5-6 водки са си много – това си е близо бутилнка :)

  Иначе сигурно са произведени в някой гараж и са имитация на истинската СТОЛИЧНАЯ :)

what do you think?

Your email address will not be published.