TOP
Лични Разни

Ваканционнo селище Манастира – НИКОГА повече

Уикенда бях във ваканционно селище “Манастира”, Велико Търново и повече няма и да ида.
На снимките изглежда супер яко и готино място, но явно някой, който владее фотошоп доста си е поиграл. Вярно, разположението на ваканционно селище “Манастира” е на много спокойно и красиво място – сред дървета и пеещи птички, но май това е единственото добро място.А както и беседката с външния басейн и барбекюто до тях :-)

На влизане те посреща една тросната и неусмихната рецепционистка. Дава ключа за стаята и те оставя. След като отвориш стаята, първото нещо, което усещаш е острата миризма на мухъл и застоял въздух. Трябваше да отворим прозореца поне 4 часа, за да е поносимо дишащо вътре.

Стаята – метър на два, колкото да има две легла и две педи между тях да се разминеш. И за това – цена, която по никакъв начин не предлага качество. Топла вода – пускаш кранчето и след 2 часа се връщаш да провериш, евентуално дали не е потекла :)

Обслужването в ресторанта – не бях виждал скоро по-нацупени сервитьори. Седнали сме да се забавляваме и при опит да си поръчам нещо, беше около 1 часа след полунощ ми се отговори – “Че да няма цяла нощ да те чакам да си поръчваш”. Да не говоря, че вечерта спираше 2 пъти тока – единия път заради спукан техен бойлер, а вторият път май беше по вина на ЕОН. Имаше и диджей в ресторанта, който имах чувството, че ако аз застана на негово място ще пускам многооо по-добре. Редуваше хард Раймщайн и после я Слави Трифонов, я Славка Калчева.

В общи линии – никога не смятам да се връщам там, във ваканционно селище “Манастира” край Велико Търново.

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

6 COMMENTS
 • венцислав
  11 years ago

  аз всяко лято отивам там със семейството си и още 100 деца, но мога да кажа, че басейна и спортните площадки са ни от голяма полза. така че има и хубави неща в базата.

 • mimeto
  12 years ago

  Всеки си има вкус и като не ви е харесало защо не сте си тръгнали. Аз ходих и ми обясниха за какво става на въпрос и прецених дали ми харесва и дали да остана. Връщам се всяка година заради природата а не зареди лукса.

 • Дарена
  13 years ago

  Днес се върнах от там … при резервацията гледахме, че става въпрос за ХОТЕЛ, а не за бараки както за мен трябва да се наричат, защото това не са бунгала. стаите бяха мръсни, с дупки в стените и мухал по тях. Въздухът в стаята беше застоял, а радиаторът, който ни дадоха беше сигурно от преди 20 години и имаха нахалството да ни искат допълнително 2 лева за него, при условие, че сме си резервирали ХОТЕЛСКА стая, а не БАРАКА .. бяхме група от 30 души .. повече няма да се върнем на това място !!

 • ferit
  13 years ago

  на истина етака и аз бях там за 3 дена от училиште.Направо стаите миришат на влага и пот.Никога не резервирайте!!!

 • шалтета
  13 years ago

  Ужас, ненапразно чужденците наричат България “страната на сърдитите келнери”.

 • apenev
  13 years ago

  Следващия път се обади, на професионалистите в тази област и няма да имаш тези проблеми пък и по тънкана…………..

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *