TOP
Разни

Вили Амампури, Пампорово

Изминалия уикенд решихме няколко приятели, да си направим един банкет, казано по новому тийм билдинг. На сбирката освен мен, бяха Димо от ДРС Травел, Дидо от Елеганс и Антон от Астрал Холидейз. Бе коч къмпъни, което си бе чиста предпоставка за почивка и още нещо :-)

Димо ни заведе във вили Амампури в Пампорово. Едно наистина очарователно място с невероятна гледа в сърцето на Родопите.вили амампури Вили Амампури представя селище от 16 вилички, напълно оборудвани за престой на 6 човека във всяка. Тази втората бе нашата. Ще ме прощавате, ама наистина приказна гледка и пейзаж се откри пред нас.

Освен яките вилички, вили Амампури разполагат с открито и закрито барбекю, басейн и детски кът. Собственика спомена, че догодина ще направи джакузи и още няколко глезотийки. Какво да иска човек повече – пълна почивка в сърцето на Родопите. След като се настанихме и починахме малко се захванахме със скарата. Явно Дидо не е барал циганка, че разпалването не му се получи, затова мина към подготовка на мръвката :-)

Няма да споменавам други подробности около това, че “Балкана пази своите тайни” :-)

На следващият ден, преди да си тръгнем решихме да тестваме едни АТВ-та. Адреналина се покачва, когато почнеш да ринеш горските пътеки с това 4х4 “животно”. Наложи се на два пъти да спасяваме Димо, защото запалването на АТВ-то се оказа от не силните му страни.

По обяд слезнахме до Смолян да хапнем в ресторант Родопчанка, който се отказа много добър, но бавно приготвяха поръчката. И после обратно към Пловдив.

В заключение, вили Амампури се оказа доста приятно место, където срещу 125 лева на вечер, 6 човека преспокойно може да отпочинат и забавляват. Снимки от изгледите ще кача малко по-късно, само чакам Дидо да ги прати.

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

2 COMMENTS
  • Вени
    12 years ago

    Ммм, много добре изглеждат. Спокойно и зелено :)

what do you think?

Your email address will not be published.