TOP
Лични Разни

Нов дом за блога

Блога си има вече собствен домейн, както и нов дом (хостинг).
Считано от снощи kalin.sqa.bg е прехвърлен на този домейн www.kvasilev.com. Пренаписани са URL-та на блога, което не е много добре от SEO гледна точка, но се наложи. Получаваха се някакви редиректи, които довеждоха до loop-ове и се сриваше базата данни. За последният месец-месец и половина, блога бе “гонен” от два хостинг доставчика. Пренаписването на URL дойде и с инсталацията на един плъгин – Smart 404. Добре се справя с подсказване на новите адреси, за сметка на старите. Очаквам голямо падане в Google за важни теми, но какво да се прави. Всичко се предприема с цел по-добро представяне и за да бъде в полза на читателите на този блог. Надявам се, че чичо Лъгуг скоро ще се оправи и разбере къде е полезното, като ме върне в класацията на подобаващите места.
Снощи стана и миграцията на нов хостинг. Блога вече е разположен на VPS от FColor.bg. Самият VPS се държи много качествено, като съпорта на FColor.bg винаги се отзовава на моите така интересни въпроси.

В общи линии това са най-новите новини около блога. Ако срещнете проблеми с темите или представянето на блога, може да пишете в тази тема. Ще взема мерки да бъдат отстранени веднага!

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

3 COMMENTS
 • Kalin4y
  14 years ago

  Това защо сочиха към старият домейн…вече всичко трябва да е пушка :)

 • Дениза
  14 years ago

  Здрасти готин! Честито, честито!!! Имаш ли идея защо не се отварят препратките от форума за регистрацията на ЕООД???

 • Хайде честит ти нов домейн! Няколко пъти ме loop-на, докато вляза, но накрая всичко се оправи. Няма как – налагат се такива неща от време на време с цел добро представяне в бъдещето.

  Ако не те мързи и статиите ти не са много, можеш да си поиграеш да направиш ръчен редирект на всяка по отделно в .htaccess към новия й адрес. Така няма да претърпиш загуби ;)

what do you think?

Your email address will not be published.