TOP
Лични

Първи пост в блога

Еее…доживях и аз да си създам един блог. След всичкото време, което отделям за работата дойде и това, и аз да си създам едно малко място в глобалното пространство :)
В блога имам намерение да пиша доста често за всичко, което е свързано с мен и с проектите, върху които работя. Е вярно, много хора не ги интересува това, но пък аз реших да си го споделям с вас. На тези, които им отърва и имат желание, могат да се запознаят изцяло с моята дейност.
Като цяло блога ще е свързан със способи и методи, които съм научил и научвам всеки изминал божи ден, за SEO оптимизация и регистрация в търсачки. Ще помествам и информация за стратегии и методи за провеждане на софтуерни и уеб тестове.

Ще споделям с вас и всичко, което съм научил за мениджмънта и управлението – все пак нали за това следваме “Индустриален мениджмънт” в УХТ град Пловдив.

Мисля, че с този пост изчерпвам ранното си съботно вдъхновение, така че най-интересното от мен тепърва предстои :)

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

»

what do you think?

Your email address will not be published.