TOP
SQA

SQA конференция в Пловдив

През изминалата седмица проведох два разговора с един нов мой приятел – Пламен Мандаджиев. Той се води секретар на Българската асоциация за качество на софтуера. В нашите разговори стигнахме до идеята, че е добре да се подготви и проведе един семинар на за Quality Assurance в Пловдив.
Това би било изключително полезно за всички фирми за софтуер и уеб сайтове / приложения, които са базирани в Пловдив. След проведено образно изследване от моя страна се спряхме на идеята да се проведе семинар за провеждането на уеб тестове. Горе-долу се сформираха и идеите за лекции, като техният брой ще е 3-4, за не повече от 40мин. всяка една от тях.
Тази седмица ще трябва да ида да си уговоря една среща с Ректора на Пловдивският университет, за да можем да проведем лекциите в някоя от аулите на Университета. Все още се чудя дали аз да съм един от лекторите, или да предоставя тази възможност на някои от колегите, от екипа с който работя. Но и за това ще му дойде времето.
Първо да осигурим място и да формулираме темите за семинара, защото един от лекторите ще бъде представител на Лукрат – най-успешната фирма в България при провеждането на Usability тестове, другият лектор ще е представител от Quality House – най-успешната фирма в България за аутсорс тестове и QA консултации. Третият ще съм може би аз ;)
Повече информация можете да очаквате съвсем скоро :)

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

1 COMMENT
  • Comment: Anonymous on 06.10.2007

what do you think?

Your email address will not be published.