TOP
Управление на проекти

Контрамениджмънт

Много хора говорят за мениджмънта като цяло – методи, принципи на управление, стратегии. Много малко хора се спират на контрамениджмънта, като способ за въздействие.
Контрамениджмънта ни учи как да се справяме с работодателят ни, как да искаме повече и да получаваме повече за труда, който влагаме в работния процес.

Искрено препоръчвам на всеки да прочете “Партизанска война с работодателя – Как да накараме шефа да ни плаща повече” от Александр Деревицкий.
Ще Ви накара да се замисляте, как по-лесно да манупилирате шефа си, как по-лесно да искате и да получите повече пари. Както самият автор споделя има отказали се клиенти, след публикуването на тази книга. Не искали да работят с луд или човек, които пише подобни книги за персонала им. Самият автор е бизнес консултант в редица големи фирми.
Книгата ще ви накара да погледнете през различно око и да намерите начин да “преборите” шефа си във войната на кариерното развитие.

В същото време тя е и доста полезна за висшия мениджмънт, защото ясно може да намират “подмолните” действия на персонала си. Лесно може да ги разконспирирате, ако се опитват да Ви манипулират и да гонят по-висока заплата.

Може да си купите книгата от book.bg тук. Жалко, че Петър не е пуснал аффилейт програма, но може да се поправи :)

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *