TOP
Проекти

Обяви за имоти

имоти

Неусетно минаха 6 месеца от сериозното стартиране на портала за обявиobiavi.biz. Време, което бе доста ползотворно смея да кажа.
В началото стартирахме два сайта за обяви – обяви за имоти и обяви за автомобили. С времето този за автомобили започнахме да му обръщаме по-малко внимание. Незнам защо така се получи. Всъщност знам – доста е трудно в началото да се стартира на два, толкова обширни фланга като продажба на имоти и автомобили.
И така през последните няколко месеца с колегите бутаме все нагоре сайта за имоти. Направихме му нов дизайн, подобрихме кода, добавихме нови неща. Гледаме да го обновяваме постоянно, като последните неща са пускането на един блог за имоти и каталог за агенции за недвижими имоти и строителни фирми. В блога може да прочетете най-различни статии за оформлението на жилището, за различните помещения в дома и много други. В каталога може да поместите вашият сайт за имоти, сайт на агенция или строителна фирма, сегментирана по район в страната.
Скоро ще бъде готова и версия 2 на портала, която ще бъде с изцяло подобрен програмен код, което от своя страна ще ни позволи много по-бързо да добавяме нови функционалности. Все повече изненади за регистрираните ни клиенти.
Освен главният сайт за имоти, пуснахме и един локален, където се записват автоматично обявите от Пловдив. Предстои пускане на такъв сайт и за град София, Варна, Бургас.
Тези дни купихме и сайта 359estates.com, като по този начин разширяваме услугите си, които предлагаме на агенциите за недвижими имоти.

Успоредно с това работим и върху два други, доста интересни проекта, но за тях малко по-късно :)

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *