TOP
Проекти

Сайт за обяви за имоти – недвижимо имущество

Пред приключване сме на част от един голям проект, които разработваме от доста време. Следващата седмица SEO-Bulgaria ще промоцира една част от голям портал за обяви – обяви за недвижимо имущество. Целта на този портал е да се обхванат агенциите за неджими имоти. Като затова ще им се предложат добри условия за участие в портала на доста приемлива цена.

Идеята по принцип на www.obiavi.biz е да обедини в себе си сайтове за обяви за различни сфери от нашият живот. Стартираме със сайт за обяви за недвижимо имущество като в последствие се планира следващата част да е за обяви за работа, обяви за автомобили – движемо имущество. Целта е да се обхванат всички сфери, за да може да се предложи на крайният потребител цялостна и завършена услуга. Като влезне на едно място да намира цялата си необходима информация, било то за имоти, коли, работа, аукциони….а защо не и готварски рецепти ;)

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *