TOP
Лични Разни

Какво се случи тези дни ?

Вдлъбен в размисли и страсти, май тези дни позабравих да пиша какво се случва около мен. Ще гледам да не се повтаря толкова често :)

Доста неща се случиха, но като цяло мога радостно да кажа някой от тях:

1. Успях да се срещна с Декана на ФМИ в ПУ и да уговорим една аула за семинара, който подготвям от името на SQA-Bulgaria.Info и Българската Асоциация за Качество на Софтуера. Често казано, като човек Декана не ми хареса…но всякакви хора има по тази чудна земя :)

2. Най-накрая от утре 24 Октомври, като мой колега във Верео Текнолоджис, започва един мой добър приятел – Стефчо. Доста усилия положих, за да го убедя да остави настрана, като хоби програмирането, и сега ще положа още усилия, за да направя от него добър QA :) Да се надяваме само, че ще има желанието.

Май с тези неща се изчерпват всичко положително, случило се покрай мен тези дни.

Осносно SEO състезанието, сайта с който участваме нашият екип взе, че ме изненада. Класира се на 11 място за “яицазимитпо лъгуг” в google.bg от общ индекс до момента 743 000 резултата. Скоро очаквам влизане в топ 10 :)

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

what do you think?

Your email address will not be published.