TOP
Лични

Фалшиви Kalin4y-та

Тези дни, незнам какво ми стана, ама реших да се рисърчна как се позиционира Kalin4y в търсачките :D. Какво ми беше учудването, че са се появи псевдо и фалшиви Kalin4y-та. Има няколко мъже и една девойка в крехка възраст.

На какво прилича това :( Преди няколко месеца нямаше никой…а сега 3ма човека + мен разбира се. Направо съм възмутен. Надявам се само да не вземе да стават някакви обърквания :)

А иначе покрай мен нищо нови тези дни. Вчера посетих една говорилня, организира от Fcolor в Пловдив. Доста ползотворна излезна за мен и SEO-Bulgaria.Info. Запознах се с няколко представители от уеб фирмите, като InspireStudio. Много готини хора с доста свежи идеи.
Идеята на срещата беше да видя с Димитър Аврамов – собственика на ФКолор. Видяхме се, поговорихме си с него и брат му Александър Аврамов, и бяха доста мотивирани и изразиха желанието си да работим заедно.
Това може да бъде само от полза за мен и колегата ми Васил Тошков.
Набелязахме няколко аспекта на една съвместна бъдеща работа, като си разменихме телефони и ICQ-та за по-подробни разговори. Да видим какво ще излезне :)

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

2 COMMENTS
 • PeterSvP
  14 years ago

  Проблема с фалшивите си има решение, и то е просто едно: Бъди уникален!

  Калинчу изобщо не е уникално име, чудя се как не са повече. Моят ник-нейм обаче е уникален, защото е добре базиран на всичките ми имена Все едно – Калинчу, Петърчо… А и да не говориме че има един Калин Василев от Бургас който също се пише Калинчу :D

  PeterSvP – never EVER copied :d

  само едно: Мразя да ме питат какво е SvP

 • CrAzY-MaST
  16 years ago

  свиквай :)
  на повечето хора им се е случвало

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *