TOP
Бизнес

Проект за стартиране на бизнес

Остават ми още 2 седмици в Университета. Честно да си кажа, изобщо не ми се напуска. Висшето образование си има своите предимства и красоти, а УХТ много ми даде и аз на него дадох.
Като за последно имаме за задачка да създадем проект за стартиране на бизнес. Воден от моите пристрастия реших да изготвя проект за стартиране на дейност в сферата на интернет услугите. Касае се за един вече реален проект, които работи от доста време и е собственост на моя приятел Димчо Желев – www.rezervaciq.com. Всичко това няма да бъде факт, без неговата голяма помощ разбира се :)
Реших да го “създам” на документи и да ви запозная и вас с това, как можем да започнем бизнес в Интернет. Смятам, че ще ви е полезно и може да почерпите малко идеи за започване на самостоятелен бизнес.
В следващите няколко поста ще ви дам начални стъпки на това от какво зависи развитието на един проект или бизнес в Интернет, и с какво трябва да се съобразите.
Най-важното, което не трябва да забравяте е, че е-бизнеса е също като бизнеса без е. При него водещ отново е клиента, защото без него няма приходи, няма печалба.

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

3 COMMENTS
  • Comment: Anonymous on 10.03.2008

what do you think?

Your email address will not be published.