TOP
Проекти

PORTALAT.INFO – сайт за статии

Тези дни пуснахме бета версия на един сайта за публикуване на статии, публикации и резюмета – www.portalat.info. Той е базиран на един CMS за артикълс, който закупихме. Имаме наблюдения върху него, ама за английски версии. Един мой познат до използва и доста добре се индексира от търсачките.
Идеята с пускането на тази система за публикуване на статии и резюмета е да се даде място в Интернет на българският потребител да се рекламира, да рекламира свойте сайтове, продукти или услуги, които предлага.
Може да се каже, че в момента тази ниша е слабо конкурентна и остава да видим дали нашият проект ще успее да се класира. Всички зависи от това дали потребителите ще го приемат добре и ще започнат да пишат в него статии за сайтовете си, за неща които са им направили впечатление и мнения за изкуство и образование.
Крайната дума винаги е имате вие – крайните потребители, защото всичко се прави за вас, във ваша полза и да отговаря на големите ви изисквания за качество на услугата.
Сайта дава възможност за публикуване на 3 вида статии – пълни статии с възможност за странициране, кратко резюме с директен линк или само резюме.
Има възможност да отбелязвате статии, които са ви направили впечатление и да ги оценявате.
За повече инфорамация и запознаване с цялата функционалност ви каня да посетите сайта – www.portalat.info

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *