TOP
Лични

Лектор в УХТ и ТУ-Пловдив

Дойде време и аз да се представя като лектор. Стига само на мен са ми преподавали :)
Както се очертава след SQA семинара на 14ти Март във ФМИ София, който организирам, да се проявя като лектор в малко по-различна тематика.
На 15 Март в Университета по Хранителни Технологии и на 22ри Март във филиала на Техническият Университет в град Пловдив се очертава да изнеса лекция за “Предприемачеството в Интернет”. Много се радвам, че с моя скромен опит ще мога да запозная и да представя пред колегите (студентите) възможностите за започване на бизнес в Интернет.
Идеята ми на лекцията е да им представя основните възможност и форми за започване на e-бизнес. Било то от вкъщи, със собствена фирма или чрез посредници. Надявам се да се получи нещо готино. Лекциите ще бъдат изнесени пред студенти от специалност “Индустриален мениджмънт” в двата университета.
Малко кофти ще се получи, че университетите няма да могат да осигурят проектор за презентацията, но ще караме на импровизация :) Важното е да се дадат идеи на колегите за започване на бизнес и да не се страхуват да поемат риск. Все пак той може да се окаже доста сполучлив.

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

2 COMMENTS
  • Kalin4y
    15 years ago

    eee и без табла мина. Не очаквах всички да ме слушат с такъв интерес :) Чак се притесних от погледите на някои колеги.

  • Гери
    15 years ago

    Направи си някъде табла за закачане или подпиране по стените, поне за по-важните неща. Има печатници и за А3 и за А2 и т.н. Само не знам какви са им цените де… иначе много смело давам идеи ;)

what do you think?

Your email address will not be published.