TOP
Популяризация в Интернет

SEO консултациите, като нова услуга

Пред откриване сме на нов вид услуга предоставяна от нашият екип. Тя се изразява в провеждането на SEO консултации. С това си действие, поставяме началото на едно преструктуриране на пазара за този вид услуги. Вярно, няма да сме първите, открили топлата вода, но ще започнем да предлагаме своята дейност на територията на целият ЕС. Защо не и на американският пазар ?

За целта скоро време, скоро време се очертава да финализирам няколко договора с фирми за уеб дизайн от Германия. Освен това, все повече хора от България започват да обръщат внимание на SEO оптимизацията, а в същото време много малко от тях са склонни да плащат сериозни суми за това.

Именно след едно проучване, което си изготвих и с което смятам да ви запозная много скоро време, показва че хората от бизнеса в България, са много по-склонни да плащат между 100-200 лева месечно за някаква seo поддръжка и link development (регистрация в търсачки, директории, link building), отколкото да дават накуп 1000-1500 лв. По този начин във всеки един момент, клиента може да си следи и сам процеса на оптимизация и се свежда до минимум възможността някакви си псевдооптимизатори да го излъжа и да му вземат парите.

Целта на всичко това, включващо скоро и преструктуриране на SEO-Bulgaria.Info е да се предложи максимално изчистена и професионална услуга на клиента. SEO консултациите ще го гарантират това нещо. Защото както всички ние знаем, процеса на оптимизация не се изчерпва само с onpage оптимизация и някакво моментно изкачване в SERP-а на Google. Това си е цялостен процес, които трябва да се поддържа в рамките на поне година, за да донесе качествени и ефективни резултати, а не само да се вземат парите и готово! :)

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *