TOP
SQA

SQA-Bularia.Info работи с пълна пара

След няколко дневни тормози и проблеми около един от сайтовете ни – www.SQA-Bulgaria.Info, най-сетне снощи изчистихме всички проблеми. Е, поне се надявам да е така. И в крайна сметка се оказа, че заради този ъпдейт на SQL сървъра, който са правили от хостинг провайдъра цялата база се е омазала. Но най-важното за мен е, че поне не изгубихме нито байт от темите и статиите писани във форума :) Единствено част от изпратените лични съобщения може да се пострадали…но това се преживява.

Тук искам да изкажа и благодарността на съпортта на InBG.eu, че ми предоставиха бекъпите на базата от неделя и понеделник…като в последствие те не ни бяха нужни. Както и да е….най-важното е, че всичко си работи с пълна пара.

Тази седмица ми предстои още работа по организацията на семинара на Качество на софтуера, които се огранизира от името на Българската асоциация за качество на софтуер и SQA-Bulgaria.Info. Трябва да отида да уредя една аула от ПУ или ТУ. Очаквайте още новини съвсем скоро. Както и информция за лекциите и гост лекторите.

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

what do you think?

Your email address will not be published.