TOP
Лични Популяризация в Интернет

Google Phone – едно малко бижу

От днес съм горд собственик на HTC G1 или както е известен Google телефона. Стефан бе базикаше с “Какъв SEO си, като досега не си имал телефона на Google?”.
Е вече го държа в ръцете си и съм много щастлив. За един работа ме радва от всякъде. Wi-Fi, bluetooth, 3G, google gadgets, 3.2 MP камера и всички останали джиджавки не са му чужди.

Ако решите да стане собственик на Google телефон незабравяйте, че трябва да имате интернет достъп активиран на SIM картата, защото изисква активиране на телефона с google акаунта Ви. Малко неприятно, защото не всички желаещи да се радват на Google телефон имат мобилен Интернет – но наистина си заслужава.

Веднага щом го закачих си ъпдейтна софтуера. Честно да си кажа, това е първия джобен компютър, който ползвам и не иска да си свали софтуера локално на компютъра, да го компилира и да го обнови чак тогава.
Набързо го накачих с приложения. Много добре се справя със скоростта на зареждане.  Лесен и интуативен дизайн с лесна за използване операционна система. Не напразно Google са известни със своето Usability.

Има доста полезни добавки за Андроид, операционната система на Google телефона, които несъмнено ще направят живота Ви много по-лесен.  Трите десктопа на телефона побират доста иконки и веднага си ги сортирах по ползваемост.  Тъчскрийна веднага реагира под най-лекото докосване. Джойстика е много зарибяващ и доста голяма заигравка.

Това са ми първите впечатление. Повече след няколко дни, като му свикна.  И както каза Мишо – вече си имам “Personal tracking device” :-D (хората, които “разбират” Google, знаят за какво говоря)

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

4 COMMENTS
 • Иван
  14 years ago

  iPhone не е лъжица за всяка уста ;). Google телефонът изглежда добре, но концепцията му е доста по-различна. Сигурен съм, че ще е готин.

 • Музика
  14 years ago

  Могло е и по-добър вид да му докарат

 • stefan
  14 years ago

  Аиде да ти е честита новата играчка, да се надяваме че ще го ползваш по рационално от Кютука ;-)
  А и да, добре че не е iPhone: http://amnesiablog.wordpress.com/2008/09/26/iphone-versus-rock/

 • Stilgar
  14 years ago

  Niamа da se plashis, Kaline. Pone ne e iPhone :)

what do you think?

Your email address will not be published.