TOP
Популяризация в Интернет

Как да наблюдаваме личната си репутация ?

Създаването на лична репутация е пряко свързано с осъществяване на мониторинг на текущата Ви. Без да осъществявате наблюдение на репутацията, няма да знаете как трябва да се подобри :-)

За да наблюдавате репутацията си в онлайн пространството има няколко лесни и безплатни инструмента.
Първото нещо, което може да направите е да създадете Google Alerts – http://www.google.com/alerts
Отбележете ключовите думи, за които искате да получавате известия. Изберете от какви източници искате да получавате известия и изберете на кой e-mail да го получавате.

Разбира се, може да използвате и Twitter search http://search.twitter.com , за да наблюдавате какво се случва и дали някой пише за Вас в Twitter.

Social Mention http://socialmention.com/ е много добър инструмент, които се справя сравнително добре с български. Чрез него може да наблюдавате социалните мрежи, Google и редица други сайтове за Вашата лична репутация.

Steprep също има безплатни функции http://www.steprep.com/ и директно получавате извадка от нови резултати по зададените ключови думи, всеки ден :-)

Само положителни резултати и успешен мониторинг!

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

4 COMMENTS
 • Kalin4y
  14 years ago
  AUTHOR

  Даниел, не е само за суетните хора. Всеки, който поне малко сеинтересува от реномето и репутацията трябва да осъществява мониторинг за себе си. Незнаеш в кой момент някой ще те нахули и после отивай обяснявай, че нямаш сестра :))

  Лилия, не разбрах какво искаш да кажеш с този коментар. :( Ама може и аз да съм си виновен де :)

 • lilia
  14 years ago

  Това не зная как да го направя.Видях коментарите.Но не бих могла да реа гирам.Все пак-без да се притесняваш от въпроса-на часове ли трябва да се отчете или на брой онлайн включвания.Ако се записва ще направя дълги сесии ,в удобно време. Ако е онлайн- както го пробва миналата седмица в команд. тогава ще го правя със повишено внимание при мен и така ще стане.Когато трябва -казвай!Само без нерви и тревоги-Клела съм се в теб.Не се предавай!

 • Даниел
  14 years ago

  За суетните хора може

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *